FastData: hart voor het watersportbedrijf

Na meer dan 28 jaar durven we het wel te zeggen: FastData automatiseert met hart voor het watersportbedrijf. Met zijn wortels in de dagelijkse watersportpraktijk is het pakket uitgegroeid tot een complete dienstverlening met een perfecte pasvorm. FastData maakt het u mogelijk uw energie en expertise te leggen waar ze horen: bij uw producten en klanten. Daar liggen immers uw passie en uw toegevoegde waarde. FastData automatiseert alle belangrijke zaken waar u liever geen tijd aan besteedt, als een kloppend hart voor uw watersportbedrijf.

Afdelingen

Om efficiënt te kunnen werken dienen de afdelingen van uw bedrijf als puzzelstukjes in elkaar grijpen en één geheel te vormen. FastData zorgt dat de processen in de verschillende watersportafdelingen (administratie – winkel – haven – verhuur – verkoop – werkplaats) worden geïntegreerd.

Klanten

Uw bedrijf draait om uw klanten. In FastData krijgen zij de grootste aandacht. Middels een klantenkaart ontwikkelt u een historie waardoor een klant steeds beter geholpen kan worden. Anti-fouling of dieselfilter, u weet wat uw klant nodig heeft. Alle afspraken worden vastgelegd en ingepland zodat u ze ook kan nakomen. Uw service komt op een ander niveau.

Stallingsformulieren en werkorders

In de FastData administratie kunnen de stallingsformulieren worden verwerkt en werkorders ingeboekt. Zo belanden wensen van klanten zonder omwegen op de juiste plek met minder kans op fouten of miscommunicatie.

Financieel

FastData bevat een gemakkelijke boekhoudfunctionaliteit, gekoppeld aan de bank voor automatisch inboeken van het bankboek. Financiele verslagen kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks naar het management worden gemaild.

Managementinformatie

FastData levert u de benodigde data om uw bedrijf bij te sturen. U heeft snel en accuraat inzicht in de resultaten, kunt de vergelijking trekken met vorig jaar en ziet problemen tijdig aankomen.

Geplaatst in article