Winkel

De moderne watersportwinkel. Dus ook online.

De Winkel-module is er op gericht om uw klant tevreden te houden, uw voorraad te beheren en uw marge te bewaken. FastData bevat alle denkbare functies die een moderne watersportwinkel nodig heeft.

Verkoop
FastData geeft een verkoper de benodigde informatie om een klant te begeleiden naar het juiste product. Mocht een product onverhoopt defect retour komen dan registreert FastData de verzending en geeft melding van ontvangst om zo uw klant niet langer dan nodig te laten wachten.

Inkoop
Een goede inkoop is van groot belang voor uw bedrijf. Zo komt u tot een goede marge en voorkomt u budgetoverschrijdingen. FastData laat u zien waar producten te koop zijn en tegen welke prijs en voorwaarden. FastData geeft u de mogelijkheid om bestellingen voor de voorraad evenwichtig toe te voegen.

Leveringen
Zowel de inkoper als de monteur die een onderdeel verwacht, wordt op dagelijkse basis op de hoogte gebracht van binnengekomen leveringen. In het ‘Inkooporderboek’ ziet u bovendien in één oogopslag alle orders met hun status. Dit biedt de mogelijkheid om vertragingen tijdig te communiceren met de klant, betrokken collega en/of leverancier.

Webwinkel
Met FastData houdt u de klant per mail of sms op de hoogte van de status van een bestelling. Een geretourneerd product verschijnt automatisch in de agenda van de administratie en met één druk op de knop weer op voorraad.

FastNet B2B
FastNet is uw B2B verkoopkanaal voor winkeldochters en incourante voorraad.

Voordelen:

  • Touch screen kassa
  • Koppeling PIN
  • Verkopen op rekening/Klantenkaart
  • Webwinkel integratie
  • 250+ leveranciersprijslijsten

Nieuw in versie 6

Het is in FastData nu mogelijk om een geïnteresseerde klant de betreffende productinformatie (foto’s film, specificaties, etc.) direct per e-mail toe te sturen.