Al uw administratie op één plek

Administratie

De module ‘Administratie’ is de basis van FastData. Hierin kunt u gegevens van klanten bijhouden, uw financiele administratie

Klanten

Uw bedrijf draait om uw klanten. In FastData krijgen zij de grootste aandacht. Middels een klantenkaart ontwikkeld u een historie waardoor een klant steeds beter geholpen kan worden. Anti-fouling of dieselfilter, u weet wat uw klant nodig heeft. Alle afspraken worden vastgelegd en ingepland zodat u ze ook kan nakomen. Uw service komt op een ander niveau.

Stallingsformulieren en werkorders

In de FastData administratie kunnen de stallingsforulieren worden verwerkt en werkorders ingeboekt. Zo belanden wensen van klanten zonder omwegen op de juiste plek met minder kans op fouten of miscommunicatie.

Financieel

FastData bevat een gemakkelijke boekhoudfunctionaliteit, gekoppeld aan de bank voor automatisch inboeken van het bankboek. Financiele verslagen kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks naar het management worden gemaild.

Managementinformatie

FastData levert u de benodigde data om uw bedrijf bij te sturen. U heeft snel en accuraat inzicht in de resultaten, kunt de vergelijking trekken met vorig jaar en ziet problemen tijdig aankomen.

Geplaatst in article